Naj najprej razčistimo pomembno podrobnost - Miza za štiri ni 'a la carte', kar pomeni, da jedi ne morete izbirati. A to vam je pravzaprav všeč, čeprav tega (mogoče) še ne veste. Verjemite.
Tako, to smo opravili... zdaj pa...
Prepustite se navdihu kuhinje.
Sprostite se.
Tu se čas ustavi.
Se vidimo na Polskavi!
Dobrodošli pri Mizi za štiri!
Dovolite, da vas odpeljeva v najbolj (p)osebno kulinarično izkušnjo, kjer se boste popolnoma prepustili navdihu kuhinje, domišljiji sommelierja in, kjer boste pozabili na čas. V tej avanturi sta lahko najmanj dva in največ 12 hkrati. Vsako družbo čaka svoj prostor, v katerem ni drugih gostov. Samo vi.
Rezervirajte svojo mizo
Rezervacija termina je obvezna, brez tega ne gre. Naključnih obiskovalcev ne sprejemava.
Opravite jo lahko izključno preko spletnega obrazca, ki ga najdete v zgornjem delu strani. Za vse informacije sva vam na voljo na telefonski številki 059/125-731 ali elektronski pošti info@mizazastiri.si, ampak rezervacijo bo vseeno potrebno opraviti preko spletnega obrazca.
Ker jedi ne pripravljava na zalogo, je rezervacija nujna najmanj tri dni vnaprej. To torej tudi pomeni, da rezervacije v zadnjem trenutku niso mogoče.
Delovni čas
Najin delovni čas je razdeljen na dva dela:
- nedelja, ponedeljek, torek in prazniki: so samo najini
- sreda: 13.00 - 16.00 (samo 6-hodni meni)
- sreda: 19.00 - 22.00 (6-, 8- ali 10-hodni meni)
- četrtek: 13.00 - 16.00 (samo 6-hodni meni)
- četrtek: 19.00 - 22.00 (6-, 8- ali 10-hodni meni)
- petek: 13.00 - 16.00 (samo 6-hodni meni)
- petek: 19.00 - 22.00 (6-, 8- ali 10-hodni meni)
- sobota: 13.00 - 16.00 (samo 6-hodni meni)
- sobota: 19.00 - 22.00 (6-, 8- ali 10-hodni meni)
Cenik (p)osebne kulinarične izkušnje
Vsake toliko časa naju kdo vpraša, če je v ceno menija vključena vinska spremljava. Ne, ni in ne more biti. Žal.
Pri rezervacijah lahko izbirate med 6-, 8- in 10-hodnim menijem.
- 6-hodni meni: 52.00 eur na osebo
- 8-hodni meni: 68.00 eur na osebo
- 10-hodni meni: 85.00 eur na osebo