Rezervirajsvojo mizo

Vedno začinjeno z ljubeznijo.
Ideja - gostom streči doma - je nastala v hipu. Imela sva mizo, štiri stole in vprašanje - kaj, če povabiva štiri »goste« in jim skuhava večerjo? Od tu naprej je šlo samo od sebe – kaj, če bi se imenovala »Miza za štiri«? Brez posebnega razmišljanja, kar tako. Sploh pa, tako ali tako je bilo v začetku vse skupaj bolj hec, kot karkoli resnega, dokler ni Majin »Kaj pa imaš za 'zgubit'?« stavek, s katerim je celotni ideji dala še zadnji »push«, postal pravzaprav legendaren. Tega uporabi vedno, ko se pojavi kakšna ideja, ki je… hja… In potem jo uresničiva. Ker… »kaj pa imava za 'zgubit'?«
Še vedno nama je nenavadno, ko naju ljudje (po)hvalijo. Pa saj ne delava nič takšnega. Kuhava. To je vse. No, je pa res, da se med kuhanjem zabavava. Delava s strastjo. Si tisočkrat skočiva v lase. Ampak brez tega ne gre. To spada zraven, je začimba. Drugače bi bilo preveč dolgočasno. Aja, pa seveda, med pripravo jedi je nujna glasba. Mi2 so redno na sporedu in Magnifico takoj za njimi.
Veste, Miza za štiri bo ostala to, kar je. (P)osebna kulinarična izkušnja. Midva svojo [restavracijo] že imava. Je na Polskavi. Večja ne bo nikoli, čeprav nama veliko gostov pravi – ja, ja, čez par let bosta imela trideset miz. Ma ne, ne, ne bova. Kaj pa naj z veliko gostilno? S tem bi pridobila samo več stresa. Pri naju je tako, da gostje postanejo najini prijatelji, niso samo številke. Z nekaterimi sediva na terasi pozno v noč, nekateri pridejo nazaj tudi kar tako… na obisk… na piknik.
A ste že kdaj v restavraciji sedeli na kavču in gledali nogometno tekmo s celotno ekipo, ki vas je stregla?

Ne?

No, pridite na Polskavo!
Aja, še to - res je, drži, kar se govori naokrog. Nobeden od naju ni kuhar. Nobeden od naju ni natakar. Pa nama zato kaj manjka?

Maja & Jure

Rezervacije sprejemava samo preko rezervacijskega obrazca. Za vse ostale informacije pa sva vam še vedno na voljo na telefonski številki +386 (0)59 125 731 ali elektronski pošti info@mizazastiri.si

označite število oseb
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Označite želeni termin. Rezervacija je mogoča največ za 60 dni vnaprej.
izberite uro prihoda
13:00
14:00
15:00
19:00
izberite svoj meni
6-hodni meni
48.00 eur na osebo
8-hodni meni
64.00 eur na osebo
10-hodni meni
80.00 eur na osebo
6-hodni meni (wagyu)
78.00 eur na osebo
8-hodni meni (wagyu)
94.00 eur na osebo
10-hodni meni (wagyu)
110.00 eur na osebo
Če boste pri rezervaciji uporabili darilni bon, vas prosiva, da v spodnji okvirček vpišete njegovo številko.
ime in priimek
telefon
e-pošta
Če ima kdo od gostov alergije ali druge zdravstvene omejitve, jih vnesite v spodnji okvirček. V kolikor okvirček pustite prazen pomeni, da nihče od gostov nima alergij ali drugih zdravstvenih omejitev ("ne maram..." ni zdravstvena omejitev).
Nama želite še kaj sporočiti?
pošlji podatke
Vaši podatki so bili uspešno poslani.

Rezervacijo morate potrditi s klikom na povezavo, ki je bila poslana na {email}, saj drugače ne bo veljavna. Če sporočila niste dobili, preverite mapo z nezaželeno pošto. V kolikor ga tudi tam ne najdete, naju pokličite na 059/125-731.