eng

Rezerviraj svojo mizo rezervacije so obvezne

Število gostov
1
2
3
4
5
6
7
8
Datum rezervacije
calendar loader
Ura rezervacije
17:00
17:30
18:00
18:30
19:00
19:30
Izkušnja
€ 55
05brioche
choux
losos
pesa
zelena
portobello
flank
mangočokolada
jabolko
ribez
€ 72
07brioche
choux
losos
pesa
cvetača
zelena
topinambur
portobello
flank
mangočokolada
jabolko
ribez
€ 92
09brioche
choux
losos
pesa
tuna
cvetača
zelena
topinambur
portobello
burrata
flank
mangočokolada
jabolko
ribez
Ime in priimek
Telefon
Elektronska pošta
Številka darilnega bona
Zdravstvene omejitve oz. alergije
opomba: "ne maram..." ni zdravstvena omejitev.
Prenočišče v Hotelu Leonardo?
Da
Ne
Preverite, če so vsi podatki pravilni in kliknite na gumb POŠLJI. V kratkem boste na naslov elektronske pošte dobili sporočilo v katerem je gumb za potrditev rezervacije. Brez klika na ta gumb, vaša rezervacija ne bo veljavna. Takšna potrditev rezervacije je potrebna zgolj zaradi vaše varnosti, saj s tem ne more nihče z vašimi podatki opraviti rezervacije, brez da bi vi zanjo vedeli. V kolikor rezervacije ne boste potrdili v eni uri po prejetju sporočila, bo ta samodejno in brezpogojno preklicana.
pošlji
Prosimo, da preverite, če ste na vpisani elektronski naslov prejeli sporočilo o oddani rezervaciji. V tem sporočilu je gumb "potrjujem rezervacijo", s katerim morate potrditi rezervacijo. V kolikor tega ne boste storili v eni uri po oddaji rezervacijskih podatkov, bo vaša rezervacija samodejno preklicana. Pošiljanje rezervacijskih podatkov. Prosimo, da počakate na odziv. Rezervacijski podatki so bili uspešno poslani.
To sporočilo lahko zaprete.
Pri pošiljanju rezervacijskih podatkov je prišlo do težave. Naš spletni skrbnik je bil o tem obveščen, vas pa prosimo, da poizkustie znova. V kolikor pošiljanje ne bo uspešno, nam težavo javite na +386 (0)70/43-40-40 ali info@mizazastiri.si.