Darilni bon

Za priložnosti, ko želite podariti nekaj res unikatnega, vam je na voljo darilni bon za (p)osebno kulinarično izkušnjo.

Naj najprej omeniva, da je 8 EUR od cene* vsakega darilnega bona namenjeno Zavodu Dlan Maribor. Zavod nudi zaposlitev invalidom, ki s ponosom in srčnostjo povsem ročno izdelajo posebej za darilni bon oblikovane unikatne škatlice.

 

Vrednost in besedilo darilnega bona sta lahko povsem prilagojena vašim željam.

Naročila

Darilni bon lahko naročite s klicem na 059/125-731 ali po elektronski pošti info@mizazastiri.si. Priporočava, da naju raje pokličete, saj se bomo tako lažje pogovorili o vseh podrobnostih.

 

Dobro je vedeti

Darilnega bona v nobenem primeru ni mogoče zamenjati za denar. Njegova veljavnost je šest (6) mesecev od datuma izdaje. Mogoče ga je uporabiti samo enkrat. Darilnega bona, ki je potekel, ni mogoče zamenjati, zahtevati izplačila njegove denarne vrednosti ali mu podaljšati veljavnosti.

Zakaj je nakupna cena bona 10 EUR višja od njegove vrednosti?

Torej, cena darilnega bona je 10 EUR višja od vrednosti (p)osebne kulinarične izkušnje, ki jo le-ta "prinaša".

Od teh desetih evrov jih je osem dobrodelnih in je v celoti namenjenih Zavodu Dlan Maribor, v preostala dva evra pa so vključeni stroški papirja, tiska, pečata in okrasnega traka. Bon je namreč (brez dodatnih stroškov za zavijanje, aranžiranje,...) takoj pripravljen za res lepo in unikatno predajo obdarjencu.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.