Najina
zgodba

Najbolj
(p)osebna
kulinarična
izkušnja

Darilni
bon

Individualna
izobraževanja

"Restavracija"
pri vas doma

Menu
in rezervacije

Mediji

Partnerji

Leaf,
lastna linija
krožnikov

Miza za štiri
je blagovna znamka podjetja
OOMAMI, kulinarična izobraževanja
Maja Miška s.p.
Pesnica pri Mariboru 20a
2211 Pesnica pri Mariboru

Najbolj
(p)osebna
kulinarična
izkušnja

Pred dobrimi tremi leti je v naju nastala ideja o (p)osebni kulinarični izkušnji postavljeni v prostor, ki nam je vsem domač. V prostor, kjer je samo ena miza. Miza za največ štiri osebe. V prostor, kjer ni drugih gostov, ampak samo vi in midva, ki vas peljeva skozi najbolj intimno kulinarično izkušnjo v Sloveniji.

Dobrošli pri Mizi za štiri.

Ob dogovorjenem terminu naju boste počakali pred vhodnimi vrati stanovanjskega bloka. Do sem ste lahko prišli sami. Od tu naprej vas vodiva midva. Skupaj bomo odšli v dvigalo, potrkali na vrata, kjer desno od njih sramežljivo čaka temno siva tablica z živozelenim logotipom.

Intimno

V prijetno urejenem in domačem prostoru se boste brez težav sprostili. Ne bo togosti in uradnosti, ki jo poznate v restavracijah. Takoj bomo na "ti". Če želite, se lahko udobno namestite na kavču ali pa najdete svoj prostor za mizo. Pod stekleno ploščo vas bodo pričakale kratko opisane jedi. Ne, ne, za podrobnosti bo potrebno še malo počakati.

 

Individualno

Jedilnik bo sestavljen tako, da bo ustrezal samo vam, saj smo se že dogovorili česa ne smete ali ne želite jesti. Saj niste pozabili, a ne? Dogovorili smo se tudi, koliko jedi bi radi spoznali. K vsakemu jedilniku pripraviva še vinsko spremljavo, izobraževati se je namreč treba tudi na tem področju, ne? Ne bo se vam zgodilo, da boste cel večer premišljali o ceni izkušnje, saj že veste, koliko vas bo (p)osebna kulinarična izkušnja stala, veste pa tudi, da se boste marsikaj novega naučili in spoznali. Če se res ne spomnite, prilagava priročno osnovno tabelo.

pet jedi
37,00 EUR
šest jedi
42,00 EUR
sedem jedi
52,00 EUR
osem jedi
62,00 EUR
 

Vedno sveže

Najina hrana bo vedno sledila trem pogojem. Prvi je zgoraj omenjena individualnost, drugi je vedno sveže pripravljena hrana, tretji pa je čistost okusov. Z vsako jedjo želiva doseči, da boste v njej začutili dve najpomembnejši sestavini najine kuhinje - ljubezen in strast.

Lokalno

Na bližnji tržnici imava "svoje" branjevke, ki vedno poskrbijo za svežo zelenjavo. Ravno zaradi tega svoje zaloge nimava. Ko potrebujeva sestavine, jih obiščeva. Blizu so. Blizu pa je tudi najina mesnica in ribarnica. Vedno ista.

Rezervacije

Če ste nama sledili vse do sem, potem vam preostane res samo še eno. Pokličite naju na 059/125-731 ali kliknite na rezervacije in naju obiščite. Rezervirajte si samo svojo Mizo za štiri. Khm... khm... tudi, če sta samo dva. Ali pa vas je pet.