Najina
zgodba

Najbolj
(p)osebna
kulinarična
izkušnja

Darilni
bon

Individualna
izobraževanja

"Restavracija"
pri vas doma

Menu
in rezervacije

Mediji

Partnerji

Leaf,
lastna linija
krožnikov

Miza za štiri
je blagovna znamka podjetja
OOMAMI, kulinarična izobraževanja
Maja Miška s.p.
Pesnica pri Mariboru 20a
2211 Pesnica pri Mariboru

Koroški večer sodobne kulinarike

Vabljeni na prvi Koroški večer sodobne kulinarike, v petek, 15. junija 2018 od 19h naprej pod zvezdnatim nebom na vrtu Gostišča Delalut (Dobja vas 119, Ravne na Koroškem). Na njem vam bomo dokazali, da je lahko Koroška kóšta tudi sodobna in še kako presenetljiva.

Jedilnik?

Pozdravil vas bo prah svinjske kože s postrvijo, prevzel ješprenj s hruško, cvetača bo z oreščki, suhe hruške pa z zeleno in moštom. Krompirjev bo čaj, hren penasto dehidriran. Osvežila bo kumarica, pujs bo mogoče v smreki, mogoče v senu, čebula pa najprej v marmeladi, nato še v nežni kremi. Kar bi naj bilo slano, bo sladko, kar sladko, pa slano. A ne vedno. Samo tam, kjer bo prav.

Vino?

Seveda. Vsakemu krožniku posebej izbrano. Štajersko. Primorsko.


Cena?

Za šest hodov, z dvema dodatkoma in šestimi vini -> 50 EUR na osebo. Pa samo 50 mest je prostih. No, pravzaprav že kar nekaj manj.

Rezervacije?

Obvezne. Na telefonsko številko 02/821 82 40 ali po elektronski pošti na info@delalut.si, če pa reeeeeeeees želite, pa tudi na telefonski številki 059/125-731 ali elektronski pošti info@mizazastiri.si. Na eni vas bo sprejela Tina, na drugi Maja. Obe sta super. Kar pokličite. Rezervacija je potrjena šele po plačilu, ko boste prejeli ali prevzeli tudi vstopnice.

Ena od najinih gostij je na steno napisala - Spustite zavore in odprite duha. Naj to postane slogan tega večera!

Se vidimo v petek, 15. junija 2018 ob 19h!