Najina
zgodba

Najbolj
(p)osebna
kulinarična
izkušnja

Darilni
bon

Individualna
izobraževanja

"Restavracija"
pri vas doma

Menu
in rezervacije

Mediji

Partnerji

Leaf,
lastna linija
krožnikov

Miza za štiri
je blagovna znamka podjetja
OOMAMI, kulinarična izobraževanja
Maja Miška s.p.
Pesnica pri Mariboru 20a
2211 Pesnica pri Mariboru

Individualna
izobraževanja

Bi radi svoje najbližje, znance ali sodelavce naredili zavistne? Predlagava, da se dogovorimo za individualno izobraževanje, kjer vam bova razkrila vse tiste skrivnosti, ki jih lahko opazite v najinih jedeh, a ne veste, kako se lotiti njihove priprave. Ste za?

Za povsem individualno izobraževanje sva se odločila izključno zaradi tega, da boste od njega odnesli čimveč. Ne boste samo poslušali, ampak vas bova vrgla v vodo. Pa bo, kar bo. In bo. Odlično bo.

 

Lokacija

Lokacija izobraževanja je lahko čisto po vaši izbiri. Lahko je pri vas doma. Lahko je pri vas v podjetju. Organizirana pa bodo tudi v sodelovanju s priznanimi slovenskimi in, držite pesti, tudi tujimi kulinaričnimi mojstri.

 

Vsebina izobraževanja

Ker sva v preteklih letih s strani najinih mentorjev - Boruta Jovana, Davida Vračka, Stefana Lenza in Toma Jeseničnika - pridobila ogromno znanja tako s področja kulinarike, kot tudi estetike in kulinarične fotografije, sva se odločila, da bodo najina izobraževanja (lahko) vsebovala točno te sklope. Ne bomo torej samo kuhali, pač pa se bomo še igrali - najprej z izgledom jedi kasneje pa še z njenim fotografiranjem. Brez skrbi, za fotografiranje posebne opreme ne boste potrebovali. Če želite, jo lahko, seveda, prinesete s sabo.

 

Pogostitev

Zdaj pa še najboljše. Vse, kar bomo skupaj pripravili, bomo ob koncu izobraževanja tudi pojedli. Mogoče lahko povabite celo svojo družbo in jim dokažete, da ste (končno) postali pravi kuharski mojster.

Cenik izobraževanj

Za ponudbo Individualnega izobraževanja naju pokličite na 059/125-731 ali nama pošljite sporočilo na info@mizazastiri.si. Vi poveste želje, midva sestaviva ponudbo. Ker sva prepričana, da želite vsaj neko okvirno ceno, bova v tabeli spodaj uporabila tisti, saj veste, avtomobilski pristop.

individualna izobraževanja
vsebinski sklop: kulinarika
vsebinski sklop: estetika
vsebinski sklop: kulinarična fotografija
pogostitev
že od 80,00 EUR na osebo