The smallest restaurant in Slovenia

Menu and reservations

Leaf - our and exclusive plates

Miza za štiri
je blagovna znamka podjetja
OOMAMI, kulinarična izobraževanja
Maja Miška s.p.
Pesnica pri Mariboru 20a
2211 Pesnica pri Mariboru

The smallest restaurant in Slovenia

Ob dogovorjenem terminu naju boste počakali pred vhodnimi vrati stanovanjskega bloka. Do sem ste lahko prišli sami. Od tu naprej vas vodiva midva. Skupaj bomo odšli v dvigalo, potrkali na vrata, kjer desno od njih sramežljivo čaka temno siva tablica z živozelenim logotipom.

Intimate

V prijetno urejenem in domačem prostoru se boste brez težav sprostili. Ne bo togosti in uradnosti, ki jo poznate v klasičnih restavracijah. Takoj bomo na "ti". Če želite, se lahko udobno namestite na kavču ali pa najdete svoj prostor za mizo. Pod stekleno ploščo vas bodo pričakale kratko opisane jedi. Ne, ne, za podrobnosti bo potrebno še malo počakati.

 

Individual

Jedilnik bo sestavljen tako, da bo ustrezal samo vam, saj smo se že ob rezervaciji dogovorili česa ne smete ali ne želite jesti. Saj niste pozabili, a ne? Dogovorili smo se tudi, koliko jedi naj bo na jedilniku. K vsakemu jedilniku pripraviva še vinsko spremljavo, lahko pa si vino(-a) izberete sami izmed trenutno 18 etiket, ki so vedno na voljo. Ne bo se vam zgodilo, da boste cel večer premišljali o ceni, saj že veste, koliko vas bo (p)osebna kulinarična izkušnja stala. Če se res ne spomnite, prilagava priročno osnovno tabelo.

four course menu
28,00 EUR
five course menu
35,00 EUR
six course menu
40,00 EUR
seven course menu
49,00 EUR
eight course menu
60,00 EUR
 

Always fresh

Najina hrana bo vedno sledila trem pogojem. Prvi je zgoraj omenjena individualnost, drugi je vedno sveže pripravljena hrana, tretji pa je čistost okusov. Z vsako jedjo želiva doseči, da boste v njej začutili dve najpomembnejši sestavini najine kuhinje - ljubezen in strast.

 

Local

Na bližnji tržnici imava "svoje" branjevke, ki vedno poskrbijo za svežo zelenjavo. Ravno zaradi tega svoje zaloge nimava. Ko potrebujeva sestavine, jih obiščeva. Blizu so. Blizu pa je tudi najina mesnica in ribarnica. Vedno ista.

Reservations

Če ste nama sledili vse do sem, potem vam preostane res samo še eno. Pokličite naju na 059/125-731 ali kliknite na rezervacije in naju obiščite. Rezervirajte si samo svojo Mizo za štiri. Khm... khm... tudi, če sta samo dva. Ali pa vas je pet.